Cyfer : Color : Cuprins

Bibliografia Frugivorului Buddhist

Iată câteva cărți importante în schimbarea mea din ultimii ani:
Kenny Werner – Efortless Mastery
Dan Millman – Way of The Peaceful Warrior
Shunyru Suzuki – Zen Mind Beginners Mind
Buddhadasa Bhikkhu – Handbook for Mankind
Seung Sahn – Dropping Ashes on Buddha, Only Don’t Know
David Wolfe – The Sunfood Diet Succes System
Douglas Graham – 801010
Paul Wade – Convict Conditioning
Joshua Foer – Moonwalking With Einstein
Kelly McGonigal – Wilpower Instinct

stack_of_books10 răspunsuri la “Bibliografia Frugivorului Buddhist”

 1. Ada spune:

  Te rog să îmi spui dacă tu combini legumele cu fructele atunci când îți faci o salată. Roșia, castravetele, dovlecelul, ardeiul, pană la urma sunt fructe nu?

 2. Ada spune:

  O ce păcat!!
  Nu prea știu cum să procedez.Sunt fructivoră de puțin timp și aveam nevoie de mai multe informații. Rămâne să mă informez de la tine și de pe internet.Sper să aflu informații corecte.Mulțumesc!!

  • Calin Cyfer spune:

   vreau să scriu o carte despre asta. Să vedem când o termin.

   • Ada spune:

    Să fie scrisă în română TE ROG!!! Nu ți-am mulțumit pentru sfaturi, simplitate, sinceritate. Habar nu ai cât contează atitudinea și simplitatea cu care încerci să ne informezi pentru a înțelege mai clar cum să procedăm. Ai toată aprecierea mea!!!

 3. Ada spune:

  Am căutat cartea 80 10 10. Se găsește mai greu. Până la urmă am găsit-o dar în limba engleză. Ai idee unde o găsesc în română. Menționez că sunt din București.

 4. Maria spune:

  Mai simt nevoia sa transmit ceva care mi- a atras atentia. Mereu va prezentati ca fiind un animal insa toate optiunile dvs dau impresia ca sunt forte bine gandite argumentandu-le. Un animal nu face asta. Si daniel biblic a fost fructifor. Optiunea pentru o anumita hrana implica o decizie personala si impune un act voluntar ceea ce deja va descalifica pentru statutul de animal.

 5. Maria spune:

  Am vizionat aproape toate clipurile dvs de pe youtube.este o poveste de viata despre cautarea sensului si incercarea de de supravietuire. Asa le-am perceput eu. Tot ce ati facut pentru mentinerea vietii si ameliorarea sanatatii are ceva sfant insa in candela spirituala daca nu turnam ulei vom bajbai intreaga viata prin intuneric si ce este mai grav este aceea ca nici nu ne dam seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Abonează-te: rss | email | twitter | facebook | +