Cyfer : Color : Cuprins

Privește-mă în ochi

Ai curajul să-ți ridici privirea din pământ și să-ți privești ego-ul direct în ochi? Să vezi flacăra ce-l ține în viață? Să realizezi foamea ce-l stimulează? Să conștientizezi cruzimea cu care își urmărește scopurile? Să urmărești impasibil atrocitățile pe care le comite, ca și cum ar fi doar vorba de un film prost? Să-l mângâi pe creștet și să-l consolezi ca pe un copil îngrozit?

cyfer right

Când te așezi și urmărești respirația, ești doar o poartă. Aerul intră pe poartă în interior, iar apoi iese pe aceeași poartă în exterior. Dar poarta e doar o ușă batantă, suspendată în spațiu. Interiorul și exteriorul sunt interschimbabile, sunt același lucru. Cum tai iluzia lumii fărâmițate? Cum treci peste ideea acaparării universului firmitură cu firmitură?2 răspunsuri la “Privește-mă în ochi”

  1. ego ul este prietwnul omului. dar Dumnezeu il uraste. ego ul acesta despre care vrobiti este acceptarea sinelui in alte lumi spirituale care sunt tinute la distanta de mintile iubitilor nostri frati. unii din ei au trecut dincolo de umbra vietii dar tot… atotdureros, misiunea ce strabte spatiul ne a ramas vesnic in dar ca o povara aurie ce aduce iadul ca rasplata in locul coroanei preaurate de ochiul ego ului. mai bine acceptam ce vrem si respingem ce nu avem. da ne o viata noua ca sa iti facem planul si ajuta ne sa ne regasim in mainile tale sensib he get mad and kill one of us. the eye see and send three m0re and 6 m0re and many many m0re. you can t feel the rage.enough.with me. G ive me myself the LIFE ! ile.

  2. Eli spune:

    Ego-ul e singurul „dusman”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Abonează-te: rss | email | twitter | facebook | +