Cyfer : Color : Cuprins

Concert Cyfer Trio În Pod La Historia

Mai nou, când vorbesc cu prietenii, întrebarea cea mai frecventă e „când și pe unde mai cânți?”. N-am prea mai concertat în ultimul timp. Sunt mai mult focalizat pe alergare și pe scris. Așa că atunci când vine întrebarea, încerc să schimb subiectul.

Dar degeaba, pe ei nu-i interesează că am alergat aproape 500 km de la începutul anului până acum, sau câte articole am scris pe blog. E normal.

Acum că a venit primăvara și lumea iese din case mai ușor, voi mai organiza câteva concert și poate cine știe, voi lansa chiar un material nou.

Următorul concert este mâine, miercuri la ora 21, în centrul vechi al Bucureștilor, str. Sfântul Dumitru nr.3, În Pod La Historia. Voi fi acompaniat de doi super muzicieni: Cătălin „Blându” Răsvan bas și Claudiu „Nașu” Purcărin tobe. Au trecut deja 4 ani de când am cântat prima dată împreună și plăcerea și chimia au rămas la cote înalte.

După cum v-ați obișnuit, la concertele mele nu se fumează în timpul cântării. Vă așteptăm la un Blues făcut La Prima. Albumul Color va fi disponibil la vânzare.

cyfer-inpodlahistoria-webAbonează-te: rss | email | twitter | facebook | +