Cyfer : Color : Cuprins

112

Nu e o urgență, dar așa, pe neașteptate am ajuns la blogul cu numărul 112. Astăzi se împlinesc fix 8 luni de când am început să scriu. M-am gândit să inițiez un blog, pentru că la acea vreme primeam foarte multe întrebări, cele mai frecvente fiind: „cum e în Asia de Sud Est?” și „cum merge dieta mea frugivoră?”. Dacă făceam publice aceste răspunsuri, salvam o grămadă de timp și nu trebuia să răspund fiecăruia în parte.

La început am avut ceva emoții. În afară de scrisori și compuneri, n-am prea scris la viața mea. Din păcate, nici în limba română n-am prea citit cărți, mai mult în engleză. Mi-am dat silința să fac niște articole cât mai informative și decente.

Primul articol a fost despre Kuala Lumpur, pe 13 iunie. KL a fost punctul prin care am intrat în Asia. În următoarea lună, fiind singur în Cambodgia și având mult timp la dispoziție, am scris episodicul despre șederea mea în refugiul Buddhist de la Suan Mokkh (10 episoade).

Primul articol despre nutriție a fost Frugivor, cel în care explicam care este dieta mea actuală. Articolul care a devenit viral și aproape cel mai vizualizat a fost Din Ce Trăiesc în Asia de Sud Est.

Alte articole despre nutriție foarte accesate au fost Cele Două Reguli în Alimentație, 7 Zile Post Cu Apă și Posibile Cauze Ale Răcelii.

Cel mai popular articol a fost controversatul Câini Maidanezi și Copii Vegetarieni.

Am mai scris și despre viața mea personală, situațiile din care am ajuns la actualul meu stil de viață: Momentul de Cotitură, De Ce M-am Mutat La Tropice, Prima Chitară Electrică, Latina și Pronosticurile.

La categoria gânduri răzlețe, printre cele mai vizualizate a fost Să Nu Omori – Tehnici de Management al Timpului.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Nu mă așteptam ca stilul meu de viață și scrierile mele să prezinte un interes atât de mare. Dacă aveți cerințe, întrebări, sugestii sau obiecții, le puteți transmite în comentarii.

Blogul este complet gratuit și nu sunt sponsorizat de nimeni, dacă doriți să mă susțineți financiar, nu se poate decât achiziționând albumul meu Color.

2013-10-18-762Abonează-te: rss | email | twitter | facebook | +