Cyfer : Color : Cuprins

Albumul Color – acum disponibil direct de la mine, cu autograf

Am fost întrebat unde se găsește albumul meu Color. Azi, varianta lui fizică se găsește doar la mine. Până acum, am lucrat cu mulți distribuitori, dar rezultatele nu au fost foarte bune. Albumul s-a vândut greu din magazine, iar când s-a vândut, banii mi-au intrat în cont cu mare întârziere. Așa că mi se pare mult mai simplu și eficient să-l vând eu direct, la concerte sau prin poștă.

Cei care-mi apreciază muzica, sau doresc să mă susțină în vreun fel, pot comanda albumul. Costă 29 de lei (incluzând taxele poștale, în România). Opțional se livrează cu autograf personalizat. Albumul vine în formă digipack, cu 4 coperți și este impecabil calitativ. A fost înregistrat într-unul dintre cele mai bune studiouri din București.
Pentru contact, folosiți facebook sau acest formular.

Coperta Cyfer Color Exterior

CD-ul conţine 9 piese vocal-instrumentale, un scurt pasaj introductiv instrumental (intro) şi un pasaj instrumental final (outro).

„Albumul este conceput ca un soi de mişcare retrogradă. Se pleacă de la o temă iniţială şi se revine în punctul de plecare, prin reluarea şi dezvoltarea temei iniţiale la finalul albumului. Intro-ul setează o atmosferă contemplativă şi anunţă călătoria muzicală prin universul senzorial şi mental al individului. Starea contemplativă iniţială se transformă în outro într-un fel de transă, o proiecţie dincolo de lumea reală, senzorială, poate chiar dincolo de condiţia umană. Avem de-a face cu un fel de antropologie a simţurilor care încearcă să surprindă procesul transformării sensibilului în inteligibil şi modalităţile prin care individul atribuie valoare şi sens existenţei sale” (Ioana Bogdan, fan Cyfer).

Muzica este accesibilă publicului familiarizat cu sonoritățile rock, blues, funk, world şi alternative. Textele sunt scrise în limba engleză. Muzica, textele şi producţia albumului poartă semnătura mea.

Color vorbeşte cel mai bine despre mine, cel de acum. Piesele mele vorbesc despre dragoste într-un fel sau altul, despre nevoia de comunicare, despre atomizarea individului în societate, despre nevoia de evadare din cotidian, despre revenirea la simplitate.
Coperta Cyfer Color interior

Label: Planet Vibe Records
Catalog: PLV1
Format: CD, Album
Lansat: 20 Noiembrie 2009
Gen: Rock
Stil Muzical: World Blues

Lista pieselor
Intro 1:05
Six Feet Under Water 3:04
Square Almost Room 4:30
Take Me 3:22
Fried 4:02
Sharp Edged Bone 3:10
Time Stretch 3:47
Say What You Feel 3:31
Just For Those Days 4:00
The Sign 3:31
Outro 4:24

Muzicieni:
Cyfer – voce, chitară
Alex Lambrino – chitară bas (2-10), voci adiționale (2-4, 8-10)
Doru Diaconu – drums (2-10)
Irina Creangă – voci adiționale (2-4, 8-10)
Iulia Gheorghe – violoncel (2,3,7)
Sudhir – percuții/tabla indiană (2,11)
Silviu Iliescu – chitară (4)
Victor Panfilov – percuții

Producător: Cyfer
Muzica și textele: Cyfer
Orchestrații: Cyfer, Alex Lambrino, Doru Diaconu
Înregistrat în Real Sound & Vision Studio: septembrie 2009
Mixaj, Masterizare: Victor Panfilov

Copertă, Foto: Marius G. MihalacheAbonează-te: rss | email | twitter | facebook | +