Cyfer : Color : Cuprins

Custard Apple – Măr de Zahăr – cum se mănâncă.

Am să încep o serie de clipuri video prin care vreau să arăt cum se mănâncă diverse fructe tropicale, abundente în sud-estul Asiei. Așa că atunci când ajungeți aici, veți ști ce să alegeți, când un fruct este copt și care sunt prețurile cu care le cumpăr eu.
2013-06-06-464

Primul este Custard Apple, sau Măr de Zahăr, sau Cerimola. Este foarte dulce, dens caloric și abundent în vitamine și minerale. A devenit unul dintre fructele mele preferate, de când sunt în zonă.
Prețul în Thailanda este de 8-9 lei/kg, iar în Cambodgia de 3-4 lei/kg. În Cambodgia sunt ceva mai mici și mai urâte, în Thailanda sunt mai mari și mai aspectuoase.2 răspunsuri la “Custard Apple – Măr de Zahăr – cum se mănâncă.”

  1. Violeta spune:

    Cred ca ai avut o idee foarte buna cu seria asta. E greu sa alegi un fruct copt si bun, cand habar n-ai ce cauti. Iar despre partea cu mancatul pot sa spun ca imi vine si acum sa rad cand imi amintesc cum mancam eu nu-stiu-ce-fruct in Thailanda, si credeam ca samburele e de fapt fructul. Cred ca mancasem destui, cand am aflat in sfarsit ca aia era partea pe care trebuia s-o arunc… l-am crezut pe thailandez, dar mie chiar imi placusera samburii aia usor amarui 🙂

  2. Bobby spune:

    Sa traiesti Caline!
    Cand ajung pe zona dau un semn 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Abonează-te: rss | email | twitter | facebook | +